Informatie

Hallo

Mijn naam is Annemieke Steenbergen en ik ben de fotograaf achter FaceCompany. Ik ben portretfotograaf en richt me vooral op het fotograferen van baby’s, kinderen en families.

 

Fotograferen doe ik uitsluitend op locatie en met natuurlijk licht. De prachtige lichtinval geeft dan een zo puur en echt mogelijk resultaat en daarbij helpt een bekende omgeving kinderen zich op hun gemak te voelen. En een ontspannen sfeer levert de mooiste foto’s op!

 

Ik ben zelf mama van drie kinderen (een kleuter en peuter-tweeling) en weet dus uit ervaring hoe lastig het kan zijn om je kinderen leuk op de foto te krijgen. Maar ik weet ook hoe belangrijk en leuk het is om die unieke gezichtsuitdrukkingen en momenten nu vast te leggen voor later!

 

Mijn thuisbasis is Amersfoort, maar ik werk door heel Nederland.

 

De studio

Mijn studio is overal! Ik fotografeer het liefst met natuurlijk licht. Dat kan bij jullie thuis zijn, of buiten. Het park, de speeltuin, de stad, een kinderfeestje of iedere andere plek die jullie kinderen of jullie als gezin dierbaar is. Om optimaal gebruik te kunnen maken van het licht maak ik bij voorkeur afspraken in de ochtend of aan het eind van de middag.