FAQ

Bewolking of een beetje regen is voor mij als fotograaf geen probleem. Ik zorg ervoor dat de foto’s net zo stralend zijn als op een zomerse dag. In overleg kunnen we echter ook kiezen voor een binnenlocatie of een andere afspraak maken. Bij erg slecht weer (flinke regen, storm, onweer) is het altijd mogelijk een andere afspraak te maken.

Dat is heel vervelend, maar kan gebeuren. In overleg maken we een nieuwe afspraak.

Trek vooral die kleren aan waar je kind zich lekker in voelt of die favoriet zijn. Eigenlijk is alles geschikt, als het maar ‘eigen’ is. Alleen kleding met grote logo’s is wat minder geschikt, omdat die de foto soms erg overheersen en de aandacht van het gezicht afleiden. Bij meerdere kinderen op 1 foto is het soms mooi om de kleding op elkaar af te stemmen.

De fotosessie duurt ongeveer één tot anderhalf uur. Ervaring leert dat kinderen het niet veel langer volhouden. Ik laat het geheel afhangen van het kind. Als een kind geen zin meer heeft, zie je dat namelijk altijd terug in de foto. Uiteraard neem ik uitgebreid de tijd om je kind zich op zijn gemakt te laten voelen bij die rare mevrouw die achter dat grote zwarte klikkende ding verstopt zit.

Dit komt eigenlijk bijna nooit voor, maar als het toch zo is, dan is dat geen enkel probleem. We plannen een nieuwe datum in en proberen het later nog eens!

Vooral voor baby’s is het belangrijk dat het binnen lekker warm is. Ik fotografeer ook graag in de babykamer, dus vergeet ook daar de kachel niet aan te zetten. Ik volg in overleg met de ouders zoveel mogelijk het ritme van het kind. We houden waar nodig dus rekening met slaap- en voedingstijden.

Na 2-3 weken zijn de foto’s online beschikbaar op een persoonlijke pagina. Op het moment dat de foto’s beschikbaar zijn, stuur ik per mail een persoonlijke link.

Ja, bij de prijs voor een fotoshoot is een USB stick met 20 digitale bestanden inbegrepen. De bestanden worden in hoog resolutie geleverd, zodat deze ongelimiteerd afgedrukt kunnen worden. De foto’s kunnen ook zonder problemen tot een groot formaat vergroot worden. Het is uiteraard ook mogelijk om (tegen een meerprijs) meer dan 20 bestanden uit te zoeken.

Ja, dat kan. Neem contact met mij op via het contactformulier over de beschikbare cadeaubonnen.

Ja, dat mag. Op de door mij geleverde USB stick staan de foto’s niet alleen in een hoge resolutie, maar ook in een webformaat. Je kunt deze webformaat foto’s zo op je eigen Facebook, Twitter of Hyvespagina zetten. De foto’s mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden zonder mijn toestemming.